<style>.lazy{display:none}</style> Body Mind mini retraite Tilburg
Body Mind mini retraite Tilburg

Body Mind mini retraite Tilburg

Body Mind mini retraite in Tilburg is een middag om heerlijk in je lijf te landen en je geest af te stemmen op het hier en nu.

Door de verschillende oefeningen kom je lekker in je lijf en uit je hoofd. Tijdens deze Body Mind mini retraite komen we eerst rustig in beweging zodat je in je lijf kunt landen. Hierdoor kunnen spanningen loslaten waardoor er een aanwezigheid in het lichaam ontstaat. Hier en nu. Niet op weg naar later.

Een gezonde Body & mind

Deze middag is een cadeautje aan jezelf. Je gaat hierna ontspannen en fris de nieuwe week in. Voor een gezonde Body en Mind heb je een balans nodig tussen inspanning en ontspanning. Deze mini retraite is een goede combinatie daarvan. Breng je geest tot rust en in je lichaam en kom gewoon lekker genieten van wat er is.

Onderdelen die in deze retraite aan bod kunnen komen zijn onder andere:

 • Qi Gong
 • Yoga
 • Geleide meditatie
 • Meditatie in beweging 
 • Massage
 • Energetisch lichaamswerk
 • Dans

Een retraite voor Body & mind voor iedereen

Deze Body Mind mini retraite in Tilburg is voor iedereen. Zorgen voor een gezonde Body en Mind is belangrijk voor alle leeftijden en beoefenaars op alle levels. Zo is bijvoorbeeld ervaring met een van de onderdelen niet belangrijk. Ook wanneer je klachten hebt zoals:

 • Burnout
 • Stress
 • Trauma
 • Overspannenheid
 • etc.

Juist deze Body Mind retraite komen we zacht in ons lijf wat je merkt dat heel waardevol is bij het herstel van bovenstaande klachten. Door de verschillende oefeningen kun je landen in je lijf daarnaast kan het weer gaan stromen. Mocht je vragen hebben dan mag je ze altijd stellen bij aanmelding.

Een warme en veilige sfeer

Deze mooie dag wordt geleid door Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk.

De praktijk heeft haar basis in de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Daarnaast is Chantal de laatste jaren erg geïnspireerd door Zijnsoriëntatie, die haar roots vindt in het Tibetaans Boeddhisme. Zij heeft hier meerdere trainingen in gevolgd en is inmiddels met een opleiding hierin begonnen.

Vanuit haar praktijk geeft zij therapieTui Na massage, wekelijkse Qi Gong lessen en het Body / Mind -uurtje waar ook meditatie onder valt. Alsook workshops en retraites vaak geïnspireerd op de seizoenen. Om zo te verbinden met de stroom van het leven.

Chantal zorgt voor een warme, veilige sfeer waarin je je gedragen kunt voelen en kunt zijn wie je bent.

Locatie en tijden

25-09-2022
 
Lanciersstraat 90G
Tilburg
 
Deur open: 13.30u
Inloop tot 13.45u
Einde 17.00u

Investering voor deze mini retraite

Early bird voor 25 augustus €45
Normale prijs €50
 
Samenkorting
Wanneer je met iemand samen komt betaal je €85
Wel direct vermelden bij aanmelding.
 
Het is mogelijk de meedoenregeling van de Gemeente Tilburg bij de activiteiten van Mana Gezondheidspraktijk te gebruiken.
 
 

Aanmelden

Ik zie je aanmelding of eventuele vragen tegemoet via het onderstaande formulier.

Tickets kun je direct kopen via de ticketlink. Afzeggen of verplaatsen is niet mogelijk. 

Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over andere activiteiten of om af en toe geinspireerd te worden.

 

Ervaringen van deelnemers na voorgaande retraites

Body Mind retraite op facebook

Wil je je in de tijd naar de retraite toe laten inspireren en de updates volgen? Klik dan hier voor het facebook evenement. Of meld je aan voor de nieuwsbrief door een email te sturen naar

chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl

Je kunt bij Mana Gezondheidspraktijk ook terecht voor: