<style>.lazy{display:none}</style> Workshops en retraites
MANA_banner contact

Workshops en retraites

De workshops en retraites van Mana Gezondheidspraktijk en Massage in Tilburg en omgeving zijn op het gebied van ontspanning, gezondheid en zelfontwikkeling.

De retraites zijn een reis door beweging, lichaamswerk, meditatie en oefeningen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Er wordt steeds weer een warme, veilige setting gecreëerd waardoor er ruimte ontstaat voor transformatie, maar ook voor ontspanning en lekker bij en met jezelf zijn.

De workshops, retraites en cursussen van Mana Gezondheidspraktijk worden onder andere geïnspireerd door het ritme van de seizoenen.

Workshop op locatie, teambuilding, bedrijfsuitjes

Een ontspannen uitje als team, lekker samen in beweging komen of kennismaken met meditatie. 

Ervaar hoe je vanuit deze ontspannen sfeer op een andere manier met elkaar in contact kunt komen.

Daarnaast is het ook mogelijk met de massage tafel op locatie te komen. Lees via de onderstaande link over de mogelijkheden.

Workshops en Retraites

28-10-2023

Een mooie eendagsretraite gericht om introspectie, beweging en meditatie. Een dag om te ontspannen en rust in jezelf te vinden alsook om jezelf aan te kijken en je kracht te hervinden. Een dag van inspiratie en een bekrachtiging om verder de herfst en winter in te gaan.

Herfst Retraite

Datum volgt nog

Beweging, ontspanning, verbinden en stilte. Tijdens deze retraite heb je de tijd bij jezelf te landen en vanuit daar. De herfst is een periode van loslaten. Wanneer je echt rust bij jezelf weet je precies wat je nodig hebt om verder te gaan.

Wekelijkse lessen als mini-retraite

Wil je graag meer ontspanning en verbinding in de leven creëren en vindt je het fijn hier wekelijks bij geïnspireerd te worden?

Volg dan de link naar de wekelijkse lessen Qi Gong en Body Mind Flow.

Deze lessen geven jou het wekelijkse onderhoud en ondersteuning die past bij een gezonde levensstijl.

Workshops en retraites in de nabije toekomst

Op het moment is er nog van alles in ontwikkeling. Er zitten meer workshops in het vat, wachtend op het juiste moment om te rijpen en naar buiten te brengen. Ook komt er een retraite aan in het voorjaar.

Dus ben je nieuwsgierig naar meer, hou dan deze pagina goed in de gaten. Ook op facebook hou ik veel up tot date.

Daarnaast mag je me mailen als je via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden voor inspiratie en activiteiten!

Workshops en retraites mana gezondheidspraktijk qi gong