MANA_banner contact

Workshops en retraites

De workshops en retraites van Mana Gezondheidspraktijk en Massage in Tilburg en omgeving zijn op het gebied van ontspanning, gezondheid en zelfontwikkeling.

De retraites zijn een reis door beweging, lichaamswerk, meditatie en oefeningen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Er wordt steeds weer een warme, veilige setting gecreëerd waardoor er ruimte ontstaat voor transformatie, maar ook voor ontspanning en lekker bij en met jezelf zijn.

 

De cursussen geven jou het wekelijkse onderhoud en ondersteuning die past bij een gezonde levensstijl.

De workshops, retraites en cursussen van Mana Gezondheidspraktijk worden onder andere geïnspireerd door het ritme van de seizoenen.

Workshops en Retraites

28-10-2023

Een mooie eendagsretraite gericht om introspectie, beweging en meditatie. Een dag om te ontspannen en rust in jezelf te vinden alsook om jezelf aan te kijken en je kracht te hervinden. Een dag van inspiratie en een bekrachtiging om verder de herfst en winter in te gaan.

16-12-2023

In deze periode is de energie ver teruggetrokken in de Aarde. De dagen zijn donker en wij komen samen om het licht in onszelf te ontsteken. Een mini-retraite middag om te verbinden en te genieten. 

 

Cursussen

Wekelijkse lessen

Ga de diepe ontspanning in en zorg tegelijkertijd voor een goede gezondheid met de vloeiende oefeningen van Qi Gong.

Deze makkelijk uit te voeren oefeningen brengen je tot meditatie waardoor je de spanning van de dag van je af kunt laten glijden of juist lekker bij jezelf en opgefrist de dag kunt beginnen.

Verschillende lessen op meerdere locaties

Wekelijkse lessen

Een gezonde Body en Mind vraagt om ontspanning en inspanning. Yin en yang.
 
Tijdens dit wekelijkse uurtje voor je Body en Mind komen beide aspecten aan bod.
We maken een afwisseling van oefeningen die je helpen ontspannen en sterker maken. Oefeningen die passen in een bewuste levensstijl.
 
Aan bod komen onder andere Qi Gong, oefeningen uit Yoga, Pilates, en verschillende meditatievormen en mindfulness.

In de nabije toekomst

Op het moment is er nog van alles in ontwikkeling. Er zitten meer workshops in het vat, wachtend op het juiste moment om te rijpen en naar buiten te brengen. Ook komt er een retraite aan in het voorjaar.

Dus ben je nieuwsgierig naar meer, hou dan deze pagina goed in de gaten. Ook op facebook hou ik veel up tot date.

Daarnaast mag je me mailen als je via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden voor inspiratie en activiteiten!

Workshops en retraites mana gezondheidspraktijk qi gong