Referenties

“Ik heb erg veel gehad aan de therapie bij Chantal van Heumen. Ze nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en was erg betrokken. Mede door de therapie die ik bij Chantal heb gevolgd ben ik meer in mijzelf gaan geloven, meer mijn hart gaan volgen en meer voor mijzelf gaan staan. Ik zou het iedereen aanraden wie handvatten zoekt om beter voor zichzelf te zorgen en wie zelf de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid.”

“Qi Gong is voor mij een wekelijks cadeautje. Na afloop van de training voel ik me vaak fitter en meer ontspannen dan op het moment dat ik er heen ging. Chantal past de oefeningen mooi aan op de energie in de groep waardoor er een hele prettige sfeer ontstaat.”

-T. Buschens-

 

“Chantal kan op breed vlak haar holistische visie geven op gezondheidszaken, balans tussen lichaam en geest wordt hervonden d.m.v. voeding, beweging, massage. Haar visie heeft mij al meerdere malen geholpen en de massages… tja die zijn kortweg zalig!”

-Evelien van Breemen-

 

“Vandaag bij Chantal geweest en ging er heerlijk ontspannen maar ook met energie weer weg. Heerlijke massage gehad. Dank je wel Chantal. Je gaat mij zeker terug zien.”

-M-

 

“Ik heb kennis gemaakt met de Qi Gong meditatie door een online meditatiecursus. Wow, wat was dat bijzonder zeg. Ontspannen en mezelf leegmaken vanuit beweging is helemaal niet vanzelfsprekend voor mij. En als ik bezig ben met deze oefeningen, vind ik dat nog steeds heel moeilijk. Toch voelt het heel goed en heel fijn. Ik voel me niet geforceerd in mijn bewegingen. Niet zoals bij yoga, bepaalde posities vasthouden. Juist vloeiend en zacht. Bedankt voor deze kennismaking Chantal! Ik volg je praktijk nu op facebook en ga eens kijken wanneer ik een keer in het park kan komen meedoen.”

-Wendy Hartgers-Schenkels-

 

Na een periode van hard werken heb ik mijzelf een ontspanningsmassage bij Chantal gegund. Ze geeft een stevige en tegelijkertijd liefdevolle massage, die diep binnenkomt en mij volledig heeft doen ontspannen. Iedereen die ik tegenkwam zei dat ze konden zien dat ik super ontspannen was. Dus naast dat ik het voelde, was het ook nog eens zichtbaar 🙂 .”

-Floor Slagter-

 

“Wil je aandacht geven aan een gezonde levensstijl, laat Chantal van Mana je dan ondersteunen.”

-W-

 

“The relaxation massage I recieved by Chantal was unlike any other massage I have had. She has a real gift for creating a deep relaxation in the body through her touch and work with energy. She is beautifully inuitive and I found the experience with her really opening and healing. She has a special gift of light and it’s so beautiful that she shares this through her work. Thank you Chantal.”

-Hazel Evans-

 

“Mana! Na ruim 4 dagen een onverklaarbare maar gemene hoofdpijn te hebben ervaren in gesprek geraakt met Chantal van Mana Gezondheidspraktijk, na wat doorvragen vanuit Chantal kwam ze met een voorstel om magneetjes te plakken op mijn galblaas meridiaan.

3 uur later was de hoofdpijn weg.

MANA, een aanrader voor iedereen!!!”

-E de Kivit- 

 

“Na een les Qi Gong kom ik op een wolkje thuis, heel fijn. Echt een aanrader!”

-Alegria van der Zande-

 

“Zeer respectvol en bekwaam! Chantal zorgt voor een veilige ruimte waar je gehoord wordt en tot rust kan komen. Een aanrader!”

-Henk van Dussen-

 

“Chantal geeft op een rustige en gegronde manier les en geeft met veel warmte en compassie haar massages en behandelingen. Een aanrader!”

-Anne Verhulst-

 

“Chantal masseert met volle aandacht en rust. Dat voel je terug in je lijf. Heel fijn.”

-Crisje van Leest-

 

“Chantal behandelt met haar volledige aandacht. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt. Na een massage ga je heel ontspannen weer naar huis! Een van de beste massages die ik ooit gehad heb.”

-Lysanne van Egmond- 

 

“Chantal luistert met aandacht, heeft veel kennis in huis, legt prettig uit en de massages zijn echt heerlijk. Ontspannend maar niet te zacht.”

-Jessica Tak-

 

“Echt zeer goede professionele massage’s Aanrader… al drie keer geweest.”

-B-