Referenties

“Ik heb erg veel gehad aan de therapie bij Chantal van Heumen. Ze nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en was erg betrokken. Mede door de therapie die ik bij Chantal heb gevolgd ben ik meer in mijzelf gaan geloven, meer mijn hart gaan volgen en meer voor mijzelf gaan staan. Ik zou het iedereen aanraden wie handvatten zoekt om beter voor zichzelf te zorgen en wie zelf de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid.”

“Qi Gong is voor mij een wekelijks cadeautje. Na afloop van de training voel ik me vaak fitter en meer ontspannen dan op het moment dat ik er heen ging. Chantal past de oefeningen mooi aan op de energie in de groep waardoor er een hele prettige sfeer ontstaat.”

-T. Buschens-

“Chantal kan op breed vlak haar holistische visie geven op gezondheidszaken, balans tussen lichaam en geest wordt hervonden d.m.v. voeding, beweging, massage. Haar visie heeft mij al meerdere malen geholpen en de massages… tja die zijn kortweg zalig!”

-Evelien van Breemen-

“Vandaag bij Chantal geweest en ging er heerlijk ontspannen maar ook met energie weer weg. Heerlijke massage gehad. Dank je wel Chantal. Je gaat mij zeker terug zien.”

-M-

“Ik heb kennis gemaakt met de Qi Gong meditatie door een online meditatiecursus. Wow, wat was dat bijzonder zeg. Ontspannen en mezelf leegmaken vanuit beweging is helemaal niet vanzelfsprekend voor mij. En als ik bezig ben met deze oefeningen, vind ik dat nog steeds heel moeilijk. Toch voelt het heel goed en heel fijn. Ik voel me niet geforceerd in mijn bewegingen. Niet zoals bij yoga, bepaalde posities vasthouden. Juist vloeiend en zacht. Bedankt voor deze kennismaking Chantal! Ik volg je praktijk nu op facebook en ga eens kijken wanneer ik een keer in het park kan komen meedoen.”

-Wendy Hartgers-Schenkels-

“Na een periode van hard werken heb ik mijzelf een ontspanningsmassage bij Chantal gegund. Ze geeft een stevige en tegelijkertijd liefdevolle massage, die diep binnenkomt en mij volledig heeft doen ontspannen. Iedereen die ik tegenkwam zei dat ze konden zien dat ik super ontspannen was. Dus naast dat ik het voelde, was het ook nog eens zichtbaar ūüôā .”

-Floor Slagter-

“Wil je aandacht geven aan een gezonde levensstijl, laat Chantal van Mana je dan ondersteunen.”

-W-

“The relaxation massage I recieved by Chantal was unlike any other massage I have had. She has a real gift for creating a deep relaxation in the body through her touch and work with energy. She is beautifully inuitive and I found the experience with her really opening and healing. She has a special gift of light and it’s so beautiful that she shares this through her work. Thank you Chantal.”

-Hazel Evans-

“Mana! Na ruim 4 dagen een onverklaarbare maar gemene hoofdpijn te hebben ervaren in gesprek geraakt met Chantal van Mana Gezondheidspraktijk, na wat doorvragen vanuit Chantal kwam ze met een voorstel om magneetjes te plakken op mijn galblaas meridiaan.

3 uur later was de hoofdpijn weg.

MANA, een aanrader voor iedereen!!!”

-E de Kivit- 

“Na een les Qi Gong kom ik op een wolkje thuis, heel fijn. Echt een aanrader!”

-Alegria van der Zande-

“Zeer respectvol en bekwaam! Chantal zorgt voor een veilige ruimte waar je gehoord wordt en tot rust kan komen. Een aanrader!”

-Henk van Dussen-

“Chantal geeft op een rustige en gegronde manier les en geeft met veel warmte en compassie haar massages en behandelingen. Een aanrader!”

-Anne Verhulst-

“Door een gebeurtenis buiten mij om stond ineens mijn leven totaal op zijn kop, zowel priv√© als zakelijk. Ik wist niet wat me overkwam en hoe ik in deze (voor mij) hopeloze situatie terecht ben gekomen. Vooral had ik geen idee hoe ik hier ooit weer uit kon komen, zonder grote schade.

Toen trof ik, tijdens en Qi Gong les, Chantal. Zij was de docent. Ik vond haar meteen heel sympathiek, ze had een lieve en warme uitstraling en ze vertelde dat ze ook therapie aanbood gebaseerd op Traditionele Chinese Geneeskunde.
Uiteindelijk ben ik met haar een traject aan gegaan. Ze heeft een persoonlijk therapie pakket voor mij samengesteld. Dit pakket heeft zij ter plekke ook vaak aangepast op de recente situatie.

Chantal heeft een heel goed gevoel voor wat op het moment nodig is en kan daar zeer goed op inspelen. De therapie bij Chantal heeft mij ongelooflijk geholpen, met alles; mijn (diepere) emoties en angsten, mijn lichaam(sgevoel), mijn dagelijkse leven. Chantal heeft een grote variatie in haar therapie aanbod, zij maakt meditaties en oefeningen op maat, geeft massages, en concrete tips voor dingen die mijn persoonlijke situaties aan gaan.
Met haar hulp kon ik weer opstaan, mij weer fijn en veilig beginnen te voelen met en bij mijzelf.

Chantal is een enorm liefdevolle en wijze vrouw en ik zou iedereen aanraden, die steun, warmte en coaching voor een nieuw perspectief in het leven nodig heeft, om Chantals hulp in te schakelen. Het is echt de moeite waard!”

-Katja-

“Chantal masseert met volle aandacht en rust. Dat voel je terug in je lijf. Heel fijn.”

-Crisje van Leest-

“Chantal behandelt met haar volledige aandacht. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt. Na een massage ga je heel ontspannen weer naar huis! Een van de beste massages die ik ooit gehad heb.”

-Lysanne van Egmond- 

“Chantal luistert met aandacht, heeft veel kennis in huis, legt prettig uit en de massages zijn echt heerlijk. Ontspannend maar niet te zacht.”

-Jessica Tak-

“Echt zeer goede professionele massage’s Aanrader… al drie keer geweest.”

-B-

Afgelopen zaterdag een workshop Qi Gong gevolgd, zeker een aanrader voor iedereen. Mooie, serene omgeving waar ik met behulp van Chantal haar lessen heerlijk kan ontspannen en onthaasten. Chantal bedankt voor deze leerzame ervaring.

-Marian Maurits-

Chantal, je workshop was geweldig. Na jaren aikido, aikijitsu en jiujitsu te hebben beoefend, was ik eindelijk in staat mijn Ki tot bepaalde hoogte te mogen sturen en te voelen. Waarschijnlijk was ik er nu pas klaar voor. En was je workshop het laatste stukje wat ik nodig had. De positieve energie die hierbij vrij kwam, heb ik nog dagen mogen voelen. 

Voor mij is je workshop een verrijking voor de weg die ik bewandel.‚ÄĚ

-Frank Woestenberg-

Ik vond de lichtheid terug in mij zelf.

Het was zwaar en soms ook heel confronterend en emotioneel. Maar ik kwam er echt lichter van terug.

Ik voelde hoeveel er pijn er zat. 

Maar dat het ook veel zwaarte weg nam. Dat ik letterlijk mezelf aan het genezen was.

Daarna stopte de zwaarte en moeilijke mantra. 

Jij hebt dit zo prachtig mooi begeleid Chantal echt een hele diepe dankbaarheid daarvoor.

-Anoniem-

Ik heb een ontzettend fijne en warme middag gehad waarna de ‘afterglow’ nog lang voelbaar was. Het samenbrengen van een prachtige groep, het begeleiden en verbinden is Chantals tweede natuur. Het was haar eerste workshop die ze op deze manier gaf, maar als ze dit niet gezegd zou hebben dan zou ik dat absoluut niet geraden hebben. De opbouw van de dag, de oefeningen en de meditatie, het klopte allemaal. Het ging heerlijk vloeiend en organisch. Ik kijk terug op een heerlijke dag waar ik echt heb gekregen waar ik voor kwam, een mooi cadeautje voor mezelf.¬†

-Marlou van Uden-

Met (voor mij) ogenschijnlijk makkelijke oefeningen trad ik een diepe wereld binnen. Namasté.

-Korinne-

Je hebt een hele fijne energie in hoe je de workshop geeft, werkte heel goed voor mij. Heel fijn deze voor mij nog onbekende oefeningen te ervaren, heel bijzonder. Ik kom zeker naar een volgend evenement van je. Ga zo door.

-Lynn-

Ik weet nu hoe ik beter van mezelf kan houden.

-Anoniem- 

Voelen, ontdekken, nieuwsgierig naar verder.

Geruststellend, samen gaand

Thuiskomen.

Dank je wel!

-Anoniem-

Super, super, super!

Heel Bijzonder!

Met aandacht en rust.

-Anoniem-

“Review op de Qi Gong thuis-sessies

In deze tijd met het Coronavirus is het heel fijn dat Chantal een manier heeft gevonden om de Qi Gonglessen toch door te kunnen laten gaan.

Chantal zorgt elke week voor een nieuwe les, bestaande uit losmaakoefeningen en Qi Gongoefeningen via een link met YouTube.

Mij persoonlijk helpen deze sessies enorm, ik oefen zelfs meer dan met de reguliere les op dinsdagavond.

Het is nu eenvoudig om te kiezen welke oefeningen uit welke sessie ik nodig heb voor mijn spieren.

Als ik me verveel, gespannen voel of zo maar niet goed kan opstarten, kies uit een van de sessies enkele oefeningen zodat ik weer positief en energierijk verder kan.

Het enige wat ik mis is het persoonlijk contact maar Chantal is via de mail of telefonisch bereikbaar om mij en een ieder bij te staan met raad en daad.

Ik vind het knap van Chantal dat ze met aandacht het toch maar voor elkaar krijgt om zo’n diversiteit aan oefeningen te bedenken voor ons.

Als je nog twijfelt of je mee wilt gaan doen, zou ik zeggen zeker doen!!!!”

-Marian-

Ik heb voor de eerste keer een ear candle behandeling gehad. Voordat we begonnen heeft Chantal mij uitgelegd hoe het werkt. Ik heb een fijne massage gehad aan beide oren en hals. De ear candle werkt echt ontspannen. Dit raad ik iedereen aan die hoofdpijn en of stress ervaren!! Even een rust momentje voor jezelf.
Ik kom zeker terug bij Chantal!!
 
-Donna- 

Onlangs heb ik een heerlijke Tui Na massage gehad bij Chantal. Ik ken haar ook van de fijne Qi-Gong lessen. Het was prettig om te merken dat ik me bij haar in goede handen voelde. Ze weet namelijk waar ze het over heeft en heeft veel verstand van de traditionele Chinese geneeskunde en biedt daarin ook een mooi aanbod aan in diverse werkwijzen. Ze past goed aan bij je hulpvraag en voelt goed aan wat je nodig hebt. Haar rustige voorkomen stelt je meteen op gemak en zorgt ervoor dat je je vertrouwt voelt.

– AJ-

Chantal, je hebt mij enorm geholpen om van mijn klachten af te komen. Je nam de tijd om naar mij te luisteren en je gaf mij adviezen. De massages waren heerlijk ontspannen en na de massage voelde ik me ook ontspannen. Na de laatste massage heb ik geen last meer van oorsuizingen. Echt een opluchting!

Heel erg bedankt! Tot ziens bij de Chi Gong lessen.


– Anoniem –

Hoi Chantal,

 
Mijn ervaring door jou bijzondere Tui Na massage. Je weet dat ik al een schouderontsteking had sinds april 2020.
Ben een aantal keren naar fysiotherapeut geweest, maar dat hielp niet. Ik kon al lang niet meer bij de schouder slapen. Uiteindelijk is in eerste maanden van dit jaar een spuit in de schouderkop gezet, om de ontsteking weg  te krijgen. Na een paar weken kon ik mijn arm weer vrijer bewegen, maar na enige fysieke inspanning kwam pijn in mijn linker schouder net zo hard terug!
 
En zo ben ik bij jou terecht gekomen, met een, naar mijn idee, permanent beschadigde schouder!! Ik dacht dat je misschien wat verlichting kon brengen.
 
De dag na de eerste behandeling was ik heel ontspannen en moe en voelde¬† me heel ‘vreemd’….wat voelde ik nou toch? eindelijk viel het kwartje: ik voelde een volkomen ontspannen schouder zonder pijn, die ik gewoon kon bewegen, inclusief linkerarm!!
Ik was heel verbaasd en enorm blij!!
 
En ja, ik ben daarna nog 2 keer bij jou in behandeling geweest, en de bijzondere massage heeft voor diepe ontspanning gezorgd en blokkades in nek en schouders weggehaald.
Het ging steeds beter, en nu, na enkele behandelingen kan ik echt fysieke inspanningen verrichten en mijn arm en schouder al bijna helemaal normaal gebruiken en belasten.
Natuurlijk ben ik al een tandje ouder en moet wel rekening houden met mijn lijf.
Maar voor iemand die cello speelt, zoals ik, ben je een regelrechte reddende engel geweest!!
Ik ben zo dankbaar dat er mensen zijn zoals jij en dat je deze roeping gekozen hebt!
 
-Hellen-