<style>.lazy{display:none}</style> Body Mind Flow Tilburg
Body Mind Flow Tilburg

Body Mind Flow Tilburg

Body Mind Flow Tilburg is een wekelijkse les die past in een gezonde levensstijl. Een gezonde Body en Mind vraagt om een goede balans tussen zowel ontspanning als inspanning. Yin en yang. Tijdens dit wekelijkse les voor je Body en Mind komen beide aspecten aan bod.

We maken een afwisseling van oefeningen die je helpen ontspannen alsook om je sterker te maken. Zowel oefeningen om lekker in je lijf te komen als het meer eigen maken van meditatie.

Wat gaan we doen tijdens  Body Mind Flow?

Tijdens de Body Mind Flow komen onder andere aan bod:
Meestal verloopt deze les als een mooie flow tussen inspanning en ontspanning. De combinatie van oefeningen op de mat met Qi Gong en meditatie zorgt voor een reis naar binnen. Tijdens deze reis nemen we voldoende de tijd om te landen in je lijf wat maakt dat je hoofd al leeg is wanneer je gaat zitten voor meditatie. 
Soms is de ene les meer op het activeren van het lijf, Body, gericht. Terwijl andere les meer om meditatie en het innerlijk zal gaan, dus de Mind.
 

Body, het lichaam komt in beweging terwijl de mind, de geest tot rust komt

 
Ervaring heeft me geleerd dat juist de combinatie heel fijn is. Aan de ene kant het openen van het lijf. Waardoor spanning kan oplossen en daarnaast gewerkt wordt aan een rechte houding. Alsook het meer uit de mind en meer in de body te komen. Tijdens de fysieke oefeningen kunnen we ons aan de ene kant richten op het sterker maken van het lijf. Maar aan de andere kant kan dit ook een meditatie in beweging zijn. Waarna we gaan zitten.
Op de manier is de mind dan al wat meer tot rust gebracht. Met als resultaat dat hij minder snel aanhaakt aan gedachtes. 
 

Thuis beoefenen

Vaak is er de wens om ook thuis te beoefenen. Wanneer je wil kunnen we samen kijken hoe jij dit in je leven in kunt passen. Om op deze manier meer balans in je leven te creëren alsook een gezond ritme.
 

Bijzondere locatie in Tilburg om in te tunen

Bij deze nodig ik je voor deze  Body Mind Flow les uit op een ontzettend mooie locatie in Tilburg. Namelijk een oase in de binnenstad, Het Zonnelicht.
Daar hebben we de meditatiezaal tot onze beschikking. Daarnaast kunnen ook gebruik maken van de mooie Japanse tuin.
 

Praktische informatie over het Body Mind Flow

  • Dag en tijd:

Wil je het volledige rooster inzien? Daarvoor ga je naar de pagina Qi Gong klik daarvoor hier.

 

  • Adres:

Het Zonnelicht

Lanciersstraat 90G, Tilburg

 

  • Aanmelden 

Wil je je aanmelden dat kan door een mail te sturen naar dit adres:

chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl