<style>.lazy{display:none}</style> Oorkaars behandeling - MANA Gezondheidspraktijk en massage Tilburg

Oorkaars behandeling

De Oorkaars behandeling stamt uit de traditie van de Hopi Indianen.


De Oorkaars behandeling werkt zeer ontspannend en heeft een gezonde uitwerking op uiteenlopende zaken die het hoofd aan gaan. Zoals onder andere stress, hoofdpijn, verkoudheid alsook verstopping van de holtes.

De Oorkaars behandeling wordt als zeer aangenaam ervaren. Voor een gevoel van ontspanning is het fijn om zo af en toe een behandeling te ondergaan.

Daarnaast is het bij bepaalde klachten voor een groter effect nodig dat de behandeling over een bepaalde periode regelmatig herhaald wordt. Mijn ervaring is wel dat een oor wat al weken dicht zit na één Oorkaars behandeling open kan gaan.

De oorkaarsen zijn gemaakt van bijenwas en helende kruiden zoals kamille en salie. Ook is er in de oorkaarsen die ik gebruik een extra filter aanwezig.

Ontspanning en helderheid

De oorkaars behandeling wordt vooraf gegaan aan een korte massage van het oor. Daarna wordt de kaars in het oor aangebracht. Deze wordt aangestoken en brandt langzaam op waarbij een steeds dieper gevoel van ontspanning ervaren wordt.  Tijdens dit proces kom je even helemaal in je eigen cocon.

Nadat beide oren behandeld zijn neem je de tijd om weer rustig bij te komen. Je zult dan en ook vaak nog de dag erna een groter gevoel van helderheid ervaren.