Oorkaars behandeling

Oorkaarsbehandelingen stammen uit de traditie van de Hopi Indianen.
De behandeling werkt zeer ontspannend en heeft een gezonde uitwerking op uiteenlopende zaken die het hoofd aan gaan, denk hierbij onder andere aan
stress, hoofdpijn, verkoudheid en verstopping van de holtes.

Het is zeer aangenaam om eens een behandeling te ondergaan, maar vaak heeft de uitwerking een groter effect wanneer men deze over een korte periode vaker herhaalt. Mijn ervaring is wel dat een oor wat al weken dicht zit na één behandeling open kan gaan.

De oorkaarsen zijn gemaakt van bijenwas en helende kruiden zoals kamille en salie. Ook is er in de oorkaarsen die ik gebruik een extra filter aanwezig. De persoon ondergaat eerst een korte massage van het oor en het halsgebied, waarna de oorkaars voorzichtig in het oor gedraaid wordt. Deze wordt aangestoken en brandt langzaam op waarbij een steeds dieper gevoel van ontspanning ervaren wordt.

De oorkaars behandeling wordt vooraf gegaan aan een korte massage van het oor. Daarna wordt de kaars in het ook aangebracht.  Je zult merken dat jij echt helemaal in je eigen cocon komt.

Nadat beide oren behandeld zijn neem je de tijd om weer rustig bij te komen. Je zult dan en ook vaak nog de dag erna een groter gevoel van helderheid ervaren.

Ik heb voor de eerste keer een ear candle behandeling gehad. Voordat we begonnen heeft Chantal mij uitgelegd hoe het werkt. Ik heb een fijne massage gehad aan beide oren en hals. De ear candle werkt echt ontspannen. Dit raad ik iedereen aan die hoofdpijn en of stress ervaren!! Even een rust momentje voor jezelf. Ik kom zeker terug bij Chantal!! Donna
Donna

Wil je meer reviews lezen? Klik dan hier.