<style>.lazy{display:none}</style> Body Mind mini retraite Breda
Body Mind mini retraite Breda

Body Mind mini retraite Breda

Body Mind mini retraite in Breda is een ochtend om de week van de af te schudden. Door de verschillende oefeningen kom je lekker in je lijf en uit je hoofd. Tijdens deze Body Mind ochtend komen we eerst rustig in beweging zodat je in je lijf kunt landen. Hierdoor kunnen spanningen loslaten waardoor er een aanwezigheid in het lichaam ontstaat. Hier en nu. Niet op weg naar later.

Een gezonde Body & mind

Deze ochtend is een cadeautje aan jezelf. Je gaat hiermee ontspannen en fris het weekend in. Voor een gezonde Body en Mind heb je een balans nodig tussen inspanning en ontspanning. Deze ochtend is een goede combinatie daarvan. Breng je geest tot rust en in je lichaam en kom gewoon lekker genieten van wat er is.

Onderdelen die in deze retraite aan bod komen zijn onder andere:

 • Qi Gong
 • Yoga
 • Geleide meditatie
 • Meditatie in beweging 
 • Massage
 • Energetisch lichaamswerk

Een retraite voor Body & mind voor iedereen

DezeBody Mind mini retraite in Breda is voor iedereen. Zorgen voor een gezonde Body en Mind is belangrijk voor alle leeftijden en beoefenaars op alle levels. Zo is bijvoorbeeld ervaring met een van de onderdelen niet belangrijk. Ook wanneer je klachten hebt zoals:

 • Burnout
 • Stress
 • Trauma
 • Overspannenheid
 • etc.

Juist deze Body Mind ochtend komen we zacht in ons lijf wat je merkt dat heel waardevol is bij het herstel van bovenstaande klachten. Door de verschillende oefeningen kun je landen in je lijf daarnaast kan het weer gaan stromen. Mocht je vragen hebben dan mag je ze altijd stellen bij aanmelding.

Een warme en veilige sfeer

Deze mooie dag wordt geleid door Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk.

De praktijk heeft haar basis in de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Daarnaast is Chantal de laatste jaren erg geïnspireerd door Zijnsoriëntatie, die haar roots vindt in het Tibetaans Boeddhisme. Zij heeft hier meerdere trainingen in gevolgd en is inmiddels met een opleiding hierin begonnen.

Vanuit haar praktijk geeft zij therapieTui Na massage, wekelijkse Qi Gong lessen en het Body / Mind -uurtje waar ook meditatie onder valt. Alsook workshops en retraites vaak geïnspireerd op de seizoenen. Om zo te verbinden met de stroom van het leven.

Chantal zorgt voor een warme, veilige sfeer waarin je je gedragen kunt voelen en kunt zijn wie je bent.

Locatie en tijden

16-04-2022
 
Salon van de levenskunsten
 
Overakkerstraat 190,
4834 XP Breda
 
Deur open: 09.15u
Inloop tot 09.30u
Einde 13.00u

Investering

Early bird voor 19 maart €45
Normale prijs €50
 
 
 

Aanmelden

Ik zie je aanmelding of eventuele vragen tegemoet via:

chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl

 

Ervaringen van deelnemers na voorgaande retraites

Body Mind retraite op facebook

Wil je je in de tijd naar de retraite toe laten inspireren en de updates volgen? Klik dan hier voor het facebook evenement. Of meld je aan voor de nieuwsbrief door een email te sturen naar

chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl

Je kunt bij Mana Gezondheidspraktijk ook terecht voor: