<style>.lazy{display:none}</style> Ontspannende bedrijfsuitjes teambuilding Tilburg - MANA Gezondheidspraktijk en massage Tilburg
ontspannende bedrijfsuitjes teambuilding tilburg

Ontspannende bedrijfsuitjes teambuilding Tilburg

Ontspannende bedrijfsuitjes, teambuilding in Tilburg en omgeving alsook verder in het land.

Zoek je een ontspannende workshop om jouw collega’s in beweging te brengen of kennis te laten maken met meditatie lees dan hier naar de mogelijkheden die Mana Gezondheidspraktijk en Massage Tilburg kan bieden.

Een workshop of bedrijfsuitje op maat

Mana Gezondheidspraktijk biedt een aantal korte workshops aan waarin zij een samenstelling maakt uit verschillende onderdelen van de praktijk. Heb je als bedrijf meer tijd tot je beschikking of speciale wensen wat betreft de inhoud van de workshop dan is het ook mogelijk een workshop op maat aan te vragen. Neem daarover contact op voor de mogelijkheden.

Naar wens kan de aandacht in de verschillende workshops wat meer gelegd worden op het sportieve aspect of op het meditatieve karakter alsook op het contact tussen de deelnemers. Het is net waar de interesse van de groep naar uit gaat. Zo kan het een lekkere workshop bewegen worden of juist een kleine ceremonie.

Teambuilding workshop op locatie

Mana Gezondheidspraktijk komt met de benodigdheden voor de workshop naar een door jou uitgekozen locatie in Tilburg, midden en Zuid Nederland en België. Bij lange afstanden zijn de reiskosten in overleg.

Het is mogelijk alleen alleen de activiteit te boeken, maar ook kan deze uitgebreid worden met een moment van thee en lekkers. Daarnaast kan er meer tijd aan verschillende onderdelen worden besteed waardoor het samenzijn wat langer duurt en het de sfeer krijgt van een mini-retraite.

Keuze uit verschillende workshops als teambuilding

De onderstaande workshops duren ieder 1,5 uur. Perfect als bedrijfsuitje of teambuildingsworkshop gericht op ontspanning en contact. Het maximaal aantal deelnemers verschilt per workshop. 

Teambuilding Qi Gong

Een ontspannende en inspirerende workshop waarin je contact maakt met rust en energie in jezelf. Tijdens een teambuilding is het ook mooi om te ontdekken hoe je zo met elkaar in contact kunt zijn.

ontspannen workshop meditatie

Teambuilding Meditatie

Meditatie heeft een ontzettend ontspannende uitwerking, maar je moet er wel voor gaan zitten. Ontdek samen met je team deze fijne vorm van meditatie en laat je inspireren om dit vaker te doen.

teambuilding ontspanning tilburg

Teambuilding Body Mind Flow

Kom samen met de team in een Flow van beweging en meditatie. Eigenlijk een kleine retraite als uitje met je team. Een ontspannen samenzijn en vanuit daar in contact.

Teambuilding lichaamswerk

Deze workshop energetisch lichaamswerk is een mooie combinatie van beweging, ontspanning en contact. Ontdek samen de energie in je lijf en hoe je deze kunt beïnvloeden. 

Interesse in een workshop als bedrijfsuitje?

Neem contact op voor vragen over een bedrijfsuitje op maat of voor het boeken van een van de workshops. Daarnaast is het ook mogelijk dat Mana Gezondheidspraktijk met de massagetafel op locatie komt, informeer hierover naar de mogelijkheden.