<style>.lazy{display:none}</style> Bedrijfsuitje workshop Tai Chi Qi Gong - MANA Gezondheidspraktijk en massage Tilburg

Bedrijfsuitje workshop Tai Chi Qi Gong

Bedrijfsuitje, workshop Tai Chi Qi Gong is een ontspannen en inspirerende workshop perfect voor een samenzijn met collega’s.

Een ontspannende workshop

Een workshop Tai Chi Qi Gong heeft een ontzettend ontspannende uitwerking op zowel lichaam als geest, daarnaast is het ook erg goed voor je gezondheid.

De simpele en vloeiende oefeningen hebben ze een meditatie werking die direct voelbaar is.

De workshopleider neemt je mee op een reis door beweging wat een erg ontspannende uitwerking heeft. In eerste intsantie kom je rustig bij jezelf in beweging, even lekker in het lijf komen. Daarnaast zijn er ook verschillende oefeningen die je in tweetallen uit kunt voeren. Zo ben je vanuit rust en heel aanwezig op een andere manier in contact met je collega’s dan op de werkvloer.

Bedrijfsuitje Qi Gong

Qi Gong en Tai Chi zijn beide een bewegingsleer uit het oude China. Qi Gong is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en is makkelijker dan Tai Chi om zo zonder ervaring in te stappen, vandaar dat voor dit bedrijfsuitje de nadruk meer op de Qi Gong ligt. De ontspannende oefeningen worden uitgevoerd op basis van ademhaling en concentratie. Terwijl je beweegt ervaar je een stilte in jezelf en herken je de Qi stroom in je lichaam. Ook leer je hoe je je energie met simpele oefeningen kunt beïnvloeden.

Een ontspannen samenzijn tijdens deze teambuilding

Tijdens een workshop of bedrijfsuitje Qi Gong train je flexibiliteit, uithoudingsvermogen, kracht, timing en concentratie. Wanneer je Qi Gong beoefend ervaar je dat je stevig met beide voeten op de grond komt te staan. In het dagelijkse leven met alle bijbehorende prikkels zoals bijvoorbeeld de vraag van werk en gezin alsook sociaal leven, sporten en wat nog meer, hebben we de neiging onze schouders eronder te zetten en ballen hoog te houden. Door middel van Qi Gong ervaar je dat dit omhoog houden van je energie direct kan dalen. Zo voel je dat het letterlijk weer gaat stromen. Hierdoor worden blokkades opgeheven.

Door te beoefenen tijdens deze de workshop, bedrijfsuitje krijg je automatisch ook handvatten hoe dit in je dagelijkse leven en in je werk kunt toepassen.

Een bedrijfsuitje voor iedereen

De workshop is toegankelijk voor iedereen ongeacht leeftijd of ervaring. De workshopleider kan de oefeningen makkelijk aanpassen aan de deelnemers, het is zelf mogelijk (gedeeltelijk) zittend mee te doen.

Deze workshop of teambuilding kan ook buiten gegeven worden. Dan trainen we lekker onder een boom en voor wie wil met de voeten in het gras. Het gevoel van een briesje langs je huid, de vogels op de achtergrond draagt zeker bij aan de sfeer van de workshop.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact op om informatie aan te vragen of om de workshop te boeken.