<style>.lazy{display:none}</style> Teambuilding workshop Body Mind Flow - MANA Gezondheidspraktijk en massage Tilburg
teambuilding workshop body mind flow

Teambuilding workshop Body mind Flow

Teambuilding workshop Body Mind Flow is perfect voor een ontspannen bedrijfsuitje. De deelnemers worden meegenomen in een rustige flow door lichaam en geest. Het is een ontzettend ontspannende workshop waarin je eerst in beweging komt waarna we uiteindelijk gaan zitten voor een geleide meditatie. Tijdens de workshop ontstaat er een warme sfeer die uitnodigt met je aandacht naar binnen te gaan.

Wat doen we tijdens deze Body Mind Flow workshop?

Na de kennismaking en uitleg beginnen we eerst met yogaoefeningen. Hierin gaat het vooral om landen in je lijf, de aandacht is naar binnen gericht en je ontmoet jezelf op de mat. Hierna gaan we door met de vloeiende oefeningen van Qi Gong.

Qi Gong tijdens deze workshop, wat is dat?

Dit is een bewegingsleer uit het oude China. Simpele oefeningen uitgevoerd op basis van ademhaling en concentratie. De oefeningen zijn heel vloeiend en rustig en zorgen voor een gevoel van meditatie. Het is een meditatie in beweging.

Je ervaart stilte in jezelf en de Qi, de energie, in je lijf.

Teambuilding beweging en ontspanning

Door zo in deze Flow in beweging te komen, wordt de aandacht eerst meer op het lijf gericht waarna deze steeds meer naar binnen gaat. Hierdoor is het de perfecte voorbereiding voor meditatie.

Om de ongetrainde en naar buitengerichte geest te verplichten zonder deze voorbereiding op een kussen te gaan mediteren is niet niks. Meestal merk je dat je hoofd alle kanten uit gaat waardoor je vaker bezig bent met je lijstjes en projectjes thuis dan dat je echt tot meditatie komt.

Tijdens deze Body Mind Flow teambuilding workshop wordt de groep langzaam meegenomen in een flow van beweging en meditatie waardoor het zitten als prettig en zelfs makkelijk wordt ervaren. Door op deze manier kennis te maken met meditatie heb je er meteen een positieve ervaring mee. Waardoor je sneller geïnspireerd bent dit thuis ook te beoefenen.

Deze teambuilding workshop is voor alle leeftijden en evengoed voor ervaren beoefenaars als nieuwkomers op dit terrein. Zo krijg je bijvoorbeeld ook uitleg over de juiste meditatiehouding, zowel fysiek als mentaal.

Inspiratie tijdens deze workshop

Tijdens deze workshop leer je naar je lijf te luisteren en rekening te houden met je grenzen. Je leert en ervaart hoe het is om uit je hoofd en in je lijf te komen. Daarnaast is het een mooie kennismaking met yoga, Qi Gong en meditatie. Zo in verbinding met jezelf ontstaat er een hele andere verbinding met de groep. Het is een ontspannen en warm samenzijn wat een fijne doorwerking heeft in het team.

Interesse in deze workshop?

Neem vrijblijvend contact op om informatie aan te vragen of om de workshop te boeken.