<style>.lazy{display:none}</style> teambuilding workshop lichaamswerk - MANA Gezondheidspraktijk en massage Tilburg
teambuilding workshop lichaamswerk

Teambuilding workshop lichaamswerk

Teambuilding workshop lichaamswerk is gericht op energetisch lichaamswerk. Het is een ontspannen workshop waarin de deelnemers zowel in beweging komen, verschillende ontspannende oefeningen doen en daarnaast ook in contact zijn met elkaar. 

Een ontspannende workshop

Tijdens deze ontspannende teambuilding workshop word je uitgenodigd om op een andere manier met elkaar contact te maken dan je op de werkvloer gewent bent. Tijdens de workshop energetisch lichaamswerk kom je lekker in beweging en maak je daarmee kennis met de energiestroom in en om jezelf. Vervolgens ga je samen op onderzoek naar hoe je deze energie kunt stimuleren. Door middel van de verschillende oefeningen wordt het een interessante en inspirerende ontdekkingstocht die tegelijkertijd ontspanning brengt.

Energetisch lichaamswerk als teambuilding

Tijdens deze teambuilding workshop energetisch lichaamswerk wordt er een mooie afwisseling gemaakt tussen oefeningen alleen, in tweetallen of groepjes. De workshopleider zorgt voor een ontspannen en warme sfeer. Op deze manier en in deze setting maak je op een nieuwe manier kennis met je met je collega’s. Hoe ervaar je bijvoorbeeld de ander zonder woorden? Ook merk je dat je de energie van de een anders ervaart dan van de ander. Er gebeurd namelijk iets tussen beide wat steeds nieuw en in beweging is.

Ontspannende teambuilding workshop

De nadruk van deze teambuilding workshop ligt vooral op ontspanning. Het is een prettige en warme setting komt de groep in beweging en kan het ook gewoon lekker genieten van de oefeningen zijn. Onderdelen die aan bod kunnen komen zijn o.a. Qi Gong, meditatievormen en energetisch lichaamswerk.

ontspannen workshop meditatie

Een retraite als teambuilding

Door de sfeer en de verschillende oefeningen zou je deze workshop kunnen zien als een mini-retraite. Een korte flow met daarin een mix van beweging, verstilling en contact. Aan het einde van de workshop is iedereen ontspannen en hopelijk ook een beetje verwonderd.

Volledige aanbod ontspannende bedrijfsuitjes

Via de onderstaande link lees je meer over het volledige aanbod van workshops voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes en teambuilding. Daarnaast is het ook mogelijk dat Mana Gezondheidspraktijk met een massagetafel op locatie komt. Hierover kan je door het contactformulier in te vullen meer informatie aanvragen.

Interesse in deze workshop?

Neem vrijblijvend contact op om informatie aan te vragen of om de workshop meditatie te boeken.