<style>.lazy{display:none}</style> Ontspannen bedrijfsuitje meditatie - MANA Gezondheidspraktijk en massage Tilburg
ontspannen bedrijfsuitje meditatie

Ontspannen bedrijfsuitje meditatie

Ontspannen bedrijfsuitje meditatie in Tilburg en omgeving, maar ook Zuid en Midden Nederland en België. Een workshop meditatie kan een mooi en inspirerend moment tijdens een teamuitje zijn. Het is een ontspannende sessie waarin je kennis maakt met een prettige en toegankelijke vorm van meditatie.

Een ontspannende workshop

Velen van ons weten inmiddels dat regelmatig mediteren een ontspannende uitwerking heeft op je gehele systeem. Door middel van de beoefening van meditatie leer je je hoofd tot rust te brengen en gedachtes te kalmeren. Dit zorgt voor efficiëntere manier van nadenken zowel in je werk als in het dagelijks leven. Je merkt dat je er flexibeler en creatiever door wordt. Door de beoefening van meditatie leer je minder te reageren op alle prikkels die voorbij komen zowel uit de wereld om je heen als in jezelf zoals fysieke pijn, stressgedachtes en dergelijke.

Wanneer je mediteert creëer je letterlijk ruimte, dit werkt door in je hele leven.

Maar waarom mediteert niet iedereen dan?

Vaak denken mensen denken dat meditatie inhoud dat je moet stoppen met denken. Als er iets is wat je niet kunt dan is het stoppen met denken. Op deze manier wordt het de meest frustrerende aangelegenheid die je maar kunt verzinnen.

Een ontspannen samenzijn tijdens dit bedrijfsuitje

Tijdens de meditatie workshop maak je kennis met meditatie en de werking ervan. Hoewel de workshop ervaringsgericht is leer je ook wat meer over de inhoud. Door op deze manier de psyche erbij te betrekken kun je hem daarna makkelijker loslaten. Let wel, dit is dan niet het doel van de oefening, maar een vrucht ervan

ontspannen workshop meditatie

Ontspannen en toegankelijke workshop

De manier van mediteren waar tijdens dit bedrijfsuitje mee kennis gemaakt wordt is een prettige en toegankelijke vorm. Gedurende de workshop we maken een combinatie uit verschillende meditatietechnieken. Zoals meditatie in beweging en geleide zitmeditatie.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Hij zal zowel inspirerend zijn voor de ervaren meditatiebeoefenaar als voor een nieuweling op het pad.

Volledige aanbod ontspannende bedrijfsuitjes

Via de onderstaande link lees je meer over het volledige aanbod van workshops voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes en teambuilding. Daarnaast is het ook mogelijk dat Mana Gezondheidspraktijk met een massagetafel op locatie komt. Hierover kan je door het contactformulier in te vullen meer informatie aanvragen.

Interesse in deze workshop?

Neem vrijblijvend contact op om informatie aan te vragen of om de workshop meditatie te boeken.