Herfst Retraite

31 Oktober 2021

Deze retraite wordt gehouden met volle maan en op een dag die volgens de Kelten Samhain genoemd werd. De overgang van de zomerperiode naar de winterperiode. De herfst is een tijd van loslaten, we hebben de overvloed van de zomer, de oogst binnen gehaald en nu gaan we langzaam richting de winter. Met bijbehorende emotie verdriet. Het is ook de tijd van de verkoudheden en griepjes, dus er mag wel voor je energiehuishouding gezorgd worden.

De herfst gaat over loslaten, we gaan ons na de naar buiten gerichte zomer langzaam naar binnen keren. Voorbereiden op de winter. Hier maken we ruimte voor, maar ook voor samenzijn en voor jezelf zorgen. Veel mensen vinden de herfst en het loslaten niet makkelijk, deze middag zal je daarbij ondersteunen en inspireren.

Elementen die regelmatig in de workshops en retraites van Mana Gezondheidspraktijk voorkomen zijn onder andere Qi Gong, verschillende meditatievormen, lichaamswerk en innerlijk werk. 

Dit is een retraite van een hele dag.

Verdere informatie volgt nog.

 

Locatie

Deze middag mogen we gebruik maken van de mooie en sfeervolle meditatiezaal met bamboetuin en theehuis van

Het Zonnelicht.
Lanciersstraat 90G, Tilburg

Aanmelden

Ik wil je van harte welkom heten op deze mooie middag, voor meer informatie of jezelf aanmelden mag je me een mail sturen.

Nieuwe informatie

Voor de laatste updates en inspiratie kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief of kun je Mana Gezondheidspraktijk volgen op facebook.

Chantal, je workshop was geweldig. Na jaren aikido, aikijitsu en jiujitsu te hebben beoefend, was ik eindelijk in staat mijn Ki tot bepaalde hoogte te mogen sturen en te voelen. Waarschijnlijk was ik er nu pas klaar voor. En was je workshop het laatste stukje wat ik nodig had. De positieve energie die hierbij vrij kwam, heb ik nog dagen mogen voelen. Voor mij is je workshop een verrijking voor de weg die ik bewandel.”
Frank Woestenberg
Ik vond de lichtheid terug in mij zelf. Het was zwaar en soms ook heel confronterend en emotioneel. Maar ik kwam er echt lichter van terug. Ik voelde hoeveel er pijn er zat. Maar dat het ook veel zwaarte weg nam. Dat ik letterlijk mezelf aan het genezen was. Daarna stopte de zwaarte en moeilijke mantra. Jij hebt dit zo prachtig mooi begeleid Chantal echt een hele diepe dankbaarheid daarvoor.
Anoniem

Je kunt meer ervaringen van anderen lezen op de pagina’s van de verschillende geplande workshops. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de pagina met alle workshops te gaan.