Herfst Retraite

31 Oktober 2020

Aan de inhoud wordt nog gewerkt, maar ik kan je al wel een beeld geven van het thema. De herfst gaat over loslaten, we gaan ons na de naar buiten gerichte zomer langzaam naar binnen keren. Voorbereiden op de winter. Ik wil hier ruimte voor maken, maar ook voor samenzijn en voor jezelf zorgen. Veel mensen vinden de herfst en het loslaten niet makkelijk, deze middag zal je daarbij ondersteunen.

Bijdrage

Early bird voor 17 oktober 2020: €45

Na 17 oktober 2020: €50

Samen korting:
Kom je samen met iemand dat betaal je samen: €85

Je kunt gebruik maken van de meedoenregeling van de gemeente Tilburg als je daarvoor in aanmerking komt.

 

Tijden

De poort gaat open om 13.30u

Inloop tot 13.45u

Duurt tot 17.00u

Tussendoor is er een pauze waarin gezorgd wordt voor biologische thee en een vegetarische versnapering.

 

Locatie

Deze middag mogen we gebruik maken van de mooie en sfeervolle meditatiezaal met bamboetuin en theehuis van

Het Zonnelicht.
Lanciersstraat 90G, Tilburg

 

Aanmelden

Ik wil je van harte welkom heten op deze mooie middag, voor meer informatie of jezelf aanmelden mag je me een mail sturen.

 

Nieuwe informatie

Voor de laatste updates en inspiratie kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief of kun je Mana Gezondheidspraktijk volgen op facebook.

Chantal, je workshop was geweldig. Na jaren aikido, aikijitsu en jiujitsu te hebben beoefend, was ik eindelijk in staat mijn Ki tot bepaalde hoogte te mogen sturen en te voelen. Waarschijnlijk was ik er nu pas klaar voor. En was je workshop het laatste stukje wat ik nodig had. De positieve energie die hierbij vrij kwam, heb ik nog dagen mogen voelen. Voor mij is je workshop een verrijking voor de weg die ik bewandel.”
workshop
Frank Woestenberg
Ik vond de lichtheid terug in mij zelf. Het was zwaar en soms ook heel confronterend en emotioneel. Maar ik kwam er echt lichter van terug. Ik voelde hoeveel er pijn er zat. Maar dat het ook veel zwaarte weg nam. Dat ik letterlijk mezelf aan het genezen was. Daarna stopte de zwaarte en moeilijke mantra. Jij hebt dit zo prachtig mooi begeleid Chantal echt een hele diepe dankbaarheid daarvoor.
workshop
Anoniem

Je kunt meer ervaringen van anderen lezen op de pagina’s van de verschillende geplande workshops. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de pagina met alle workshops te gaan.