Surrender

Uitgesteld

Deze retraite is met de richtlijnen die nu gelden niet mogelijk. De Connected ~Body-Lightness retreat is er voor in de plaats gekomen. Om te ervaren dat verbinding altijd aanwezig is, ook met 1,5m afstand. Wil je op de hoogte gehouden worden over de nieuwe data van deze retraite stuur dan een email en je ontvangt de nieuwsbrief met de laatste informatie.

Overgave, in je lijf zakken, er rust in vinden en genieten van de aanwezige energiestromen.
Er helemaal zijn, aanwezig in je lijf met alles wat er is.
Stilte, voelen, delen en plezier. Genieten van jezelf, je lijf, spelen en onderzoeken. Geborgenheid en warmte.
 
 

Verbinding ervaren met jezelf, de ander en het leven

 
Dat is wat de intentie van deze retraite is.
Aandacht voor contact, in een tijd waarin we opgeroepen worden tot afstand.
Onderdelen die in deze retraite aan bod komen zijn o.a. Qi Gong, massage, geleide meditatie, meditatie in beweging en dans.
 
 
In het gedeelte voor de middag maken we verbinding met ons lichaam en de ander.
Dan zal er een potluck lunch zijn.
Na de lunch is er een ceremonie waarin je de mogelijkheid hebt rauwe cacao te drinken.
De rauwe cacao heeft een hele mooie uitwerking op de hartenergie. Je voelt dat het je opent, dat de liefdevolle en speelse energieën door je lijf stromen.
De ceremonie zal dan overgaan in meditatie in beweging en dans.
Een dans in verbinding met precies zoals jij je op dat moment voelt, niet meer, niet minder.
 
 
Deze retraite zijn er een aantal oefeningen in tweetallen, daarom is hij erg geschikt voor koppels, gelegenheidsstellen, vrienden of vriendinnen. Het is niet gericht op seksualiteit en de kleding blijft gewoon aan. Het is puur genieten van wie je bent en dat gaat ook in relatie tot de ander.
Vanwege de verplichte 1,5m afstand van de groep meld je je bij deze retraite aan met iemand die je wel binnen die afstand toe laat. Of je meldt je alleen aan en kiest een gelegenheidspartner voor de gehele dag.
 
Deze retraite is uitgesteld van 2020 naar 2021. Wanneer het binnen de maatregelen niet mogelijk is de oefeningen in tweetallen te doen zal de retraite herschreven worden en deze vorm verplaatst worden naar wanneer het wel mogelijk is. 
Wanneer je je aanmeldt hou ik je op de hoogte over de situatie, zoals ook via de nieuwsbrief en facebook. Mocht je in de nieuwe vorm niet deel willen nemen dan is dat natuurlijk prima!

Locatie en tijden

Copacabana 
Salon van de levenskunsten
 
Overakkerstraat 190,
4834 XP Breda
 
Deur open: 10.00u
Inloop tot 10.15u
Einde ongeveer 17.30u / 17.00u

Investering

Early bird €75
Normale prijs €85
 

Aanmelden

Ik zie je aanmelding of eventuele vragen tegemoet via:

chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl

Graag meteen even aangeven of je alleen komt of met iemand samen en of je de ceremoniële cacaodrank wilt drinken.

Ervaringen van deelnemers na voorgaande retraites:

Met (voor mij) ogenschijnlijk makkelijke oefeningen trad ik een diepe wereld binnen.
Korinne
Je hebt een hele fijne energie in hoe je de workshop geeft, werkte heel goed voor mij. Heel fijn deze voor mij nog onbekende oefeningen te ervaren, heel bijzonder. Ik kom zeker naar een volgend evenement van je. Ga zo door.
Lynn Vughts
Ik weet nu hoe ik beter van mezelf kan houden.
Anoniem
Ik vond de lichtheid terug in mij zelf. Het was zwaar en soms ook heel confronterend en emotioneel. Maar ik kwam er echt lichter van terug. Ik voelde hoeveel er pijn er zat. Maar dat het ook veel zwaarte weg nam. Dat ik letterlijk mezelf aan het genezen was. Daarna stopte de zwaarte en moeilijke mantra. Jij hebt dit zo prachtig mooi begeleid Chantal echt een hele diepe dankbaarheid daarvoor. -Anoniem-
Anoniem
Chantal, je workshop was geweldig. Na jaren aikido, aikijitsu en jiujitsu te hebben beoefend, was ik eindelijk in staat mijn Ki tot bepaalde hoogte te mogen sturen en te voelen. Waarschijnlijk was ik er nu pas klaar voor. En was je workshop het laatste stukje wat ik nodig had. De positieve energie die hierbij vrij kwam, heb ik nog dagen mogen voelen. Voor mij is je workshop een verrijking voor de weg die ik bewandel.”
Frank Woestenberg

Klik hier voor meer reviews of lees ze ook bij de andere evenementen.

Je kunt bij Mana Gezondheidspraktijk ook terecht voor: