Qi in Beweging

Datum volgt

Deze middag kun je zien als een mini-retraite waarin we veel aandacht besteden aan de energiehuishouding in en om je lijf.  We maken kennis met de de energiestroom in en om je. Bijvoorbeeld door verschillende Qi Gong oefeningen, maar ook door lichaamswerk, meditatie en meditatie in beweging. 

Door de zachte vloeiende oefeningen van Qi Gong kom je in beweging, in de ruimte, in de groep, in jezelf. Het is echt een fijne manier om aan te komen, te landen in je lichaam, stevig met beide benen op de grond.

Tijdens deze ontspannen oefeningen en de oefeningen die we verder ook zullen doen ga je de energie in en om je lichaam waarnemen. De meesten ervaren dit als een zachte warme aanwezigheid. 

Verder in de middag maak je kennis met verschillende manieren hoe je met deze energie kunt werken. En hoe je je gedachten in kunt zetten om deze energie positief te beïnvloeden.

De middag is ingericht om lekker bij jezelf te zijn, om een diepe ontspanning op te roepen en om de energie lekker te laten stromen. Om de stilte in jezelf te ervaren.

De mooie en bijzondere locatie van het Zonnelicht zal daar ook aan bijdragen. We hebben deze middag de beschikking over de meditatiezaal, de bamboetuin en het theehuis. 

Er is ruimte om stil te zijn, om te delen en vooral te ervaren.

Praktische informatie

De investering voor deze mini-retraite is:

Early bird:  €45

Samen korting, kom je samen met iemand dat betaal je samen:  €85

Normaal:  €50

Je kunt gebruik maken van de meedoenregeling van de gemeente Tilburg als je daarvoor in aanmerking komt.

 

Tijden:

De poort gaat open om 13.30u

Inloop tot 13.45u

Duurt tot 17.00u

Tussendoor is er een pauze waarin gezorgd wordt voor biologische thee en een vegetarische versnapering.

 

Adres:

Het Zonnelicht

Lanciersstraat 90G Tilburg

Ik wil je van harte welkom heten op deze mooie middag, voor meer informatie of jezelf aanmelden mag je me een mail sturen.

Reviews Qi in Beweging

Chantal, je workshop was geweldig. Na jaren aikido, aikijitsu en jiujitsu te hebben beoefend, was ik eindelijk in staat mijn Ki tot bepaalde hoogte te mogen sturen en te voelen. Waarschijnlijk was ik er nu pas klaar voor. En was je workshop het laatste stukje wat ik nodig had. De positieve energie die hierbij vrij kwam, heb ik nog dagen mogen voelen. Voor mij is je workshop een verrijking voor de weg die ik bewandel.
Frank Woestenberg
Ik vond de lichtheid terug in mij zelf. Het was zwaar en soms ook heel confronterend en emotioneel. Maar ik kwam er echt lichter van terug. Ik voelde hoeveel er pijn er zat. Maar dat het ook veel zwaarte weg nam. Dat ik letterlijk mezelf aan het genezen was. Daarna stopte de zwaarte en moeilijke mantra. Jij hebt dit zo prachtig mooi begeleid Chantal echt een hele diepe dankbaarheid daarvoor
Anoniem
Ik heb een ontzettend fijne en warme middag gehad waarna de 'afterglow' nog lang voelbaar was. Het samenbrengen van een prachtige groep, het begeleiden en verbinden is Chantals tweede natuur. Het was haar eerste workshop die ze op deze manier gaf, maar als ze dit niet gezegd zou hebben dan zou ik dat absoluut niet geraden hebben. De opbouw van de dag, de oefeningen en de meditatie, het klopte allemaal. Het ging heerlijk vloeiend en organisch. Ik kijk terug op een heerlijke dag waar ik echt heb gekregen waar ik voor kwam, een mooi cadeautje voor mezelf.
Marlou van Uden
Designer
Afgelopen zaterdag een workshop Qi in Beweging gevolgd, zeker een aanrader voor iedereen. Mooie, serene omgeving waar ik met behulp van Chantal haar lessen heerlijk kan ontspannen en onthaasten. Chantal bedankt voor deze leerzame ervaring.
Marian Maurits

Kun je deze datum niet, maar wil je wel graag op de hoogte gehouden worden over andere activiteiten van Mana Gezondheidspraktijk of inspiratie bv rondom de seizoenen? Meldt je dan aan voor de nieuwsbrief. Dat doe je door een mail te sturen. Afmelden is heel makkelijk en kan onderaan iedere editie.