Lente mini-retraite Tilburg

Lente mini-retraite Tilburg

Lente mini-retraite in Tilburg is een ochtend waarin we aandacht besteden aan de energiehuishouding in en om je lijf. Tijdens deze mini-retraite maak je kennis met de de energiestroom in en om je heen. Bijvoorbeeld door de Qi Gong, maar ook door lichaamswerk en verschillende meditatievormen.

Door de zachte vloeiende oefeningen van Qi Gong kom je in beweging, in de ruimte, in de groep, in jezelf. Het is een fijne manier om te landen in je lichaam, stevig met beide benen op de grond. Door middel van deze ontspannen oefeningen en de oefeningen die we verder ook zullen doen ga je de energie in en om je lichaam waarnemen. De meesten ervaren dit als een zachte warme aanwezigheid. 

Een mini-retraite om je Qi te laten stromen

In de loop van de ochtend maak je kennis met verschillende manieren hoe je met deze energie kunt werken. Daarnaast ervaar je dat je gedachten in kunt zetten om deze energie positief te beïnvloeden. Deze Qi in Beweging Lente mini-retraite is ingericht om lekker bij jezelf te zijn, om een diepe ontspanning op te roepen en om de energie heerlijk te laten stromen. Alsook om deze rust in de verbinding met anderen te ervaren.

Er is ruimte om stil te zijn, om te delen en vooral te ervaren. Ervaring met een van de onderdelen is niet belangrijk.

Een lente mini-retraite van Mana

Deze lente mini-retraite Tilburg wordt gefaciliteerd door Chantal van Heumen. Chantal is eigenaresse van Mana Gezondheidspraktijk.  Zij heeft door haar studie in de Traditionele Chinese Geneeskunde, Tui Na massage, Qi Gong, Tai Chi en haar studie op het moment in het Tibetaans Boedhisme, veel ervaring met lichaamswerk en meditatie. Chantal zorgt voor een veilige en warme setting waarin je precies welkom bent zoals het op dat moment is.

Volg deze link als je reviews van voorgangers wilt lezen.

Een bijzondere retraite locatie

Tijdens deze lente mini-retraite zijn we welkom op een bijzondere locatie. Een werkelijke oase in de binnenstad van Tilburg. Een tempeltje in een Japanse tuin verborgen verstopt in de stad. Een plek om tot rust te komen en perfect voor deze ochtend.

Praktische informatie voor de lente retraite

Datum

25-03-2023

 

Tijd:

De poort gaat open om 9.00u

Inloop tot 9.15u

Duurt tot 12.30u

Tussendoor is er een pauze waarin gezorgd wordt voor biologische thee en een vegetarische versnapering.

 

Investering:

Early bird, tot 25-02-2023: €50

Normaal, altijd geldig:  €55

Samen korting, kom je samen met iemand dat betaal je samen:  €95

Je kunt gebruik maken van de meedoenregeling van de gemeente Tilburg als je daarvoor in aanmerking komt. Gebruik daarvoor het contactformulier i.p.v. de ticketlink.

 

Locatie:

Het Zonnelicht

Lanciersstraat 90G

Tilburg

Contact formulier voor de Lente mini-retraite Tilburg en meer

Aanmelden kan via dit formulier.

Ook wanneer je graag wil aanmelden voor de nieuwsbrief. Hierin worden de laatste updates gedeeld alsook informatie, aanbiedingen en inspiratie.