Body of Water

17 april 20202

Laat je mee nemen op een reis door beweging en klank.
We beginnen met een meditatie in beweging en eindigen onder een dekentje. Daartussen is er ruimte voor dat wat er ontstaat.

Geef je over aan de klanken die er deze avond zullen ontstaan, zij zullen je de weg wijzen en leiden.

Elise gebruikt verschillende instrumenten, klankschalen en haar stem. Zij werkt intuïtief en past haar klanken aan aan de energie die er op dat moment heerst.

Chantal begeleid je naar stilte en in beweging. Ze creëert een veilige setting voor jou om te zijn en te bewegen met wat is

Even voorstellen, wie zijn wij?

Chantal van Heumen werkt sinds 2013 vanuit haar praktijk, Mana Gezondheidspraktijk, met de Traditionele Chinese Geneeskunde. De TCM kijkt naar de mens in de natuur. Naar de cyclussen van het leven, deze komen terug in een mensenleven, in een jaar, in een dag en ga zo maar door. Steeds is er de beweging van yin naar yang, naar yin, als een oneindige stroom.

Chantal is steeds weer geïnteresseerd om in deze stroom de verstilling te vinden. De stilte als achterliggende aanwezigheid in alles wat beweegt. Deze stille aanwezigheid is een bron van motivatie en inspiratie in haar werk als docent, masseuse en therapeut.

In haar workshops creëert Chantal een warme en veilige sfeer waarin de deelnemers zich gedragen kunnen voelen.

 

Elise van Meene is kunstenares in woord, beeld en klank waarbij haar creatie ontstaat vanuit het moment. Haar onderzoek naar het leven, haar vrouwzijn, de natuur en de kosmos uit zij onder andere in (live) art en performances waarbij ze locatie gericht te werk gaat. In haar werk wijst haar lichaam de weg, en volgt ze haar intuïtie om te zien wat nodig is.

Haar nieuwste project, de Pop-up Tempel, beweegt en transformeert in vele vormen en vraagt om het creëren van een ‘Safe Space’. Tijdens deze middag zal ze daar op eigen manier vorm aan geven, en inspelen op de thematiek. Daarnaast richt ze zich in individuele Zijnsreizen op kleine groepen en individuen om daar ruimte te geven aan je Zijn.

Ze geeft begeleiding vanuit haar oerkracht, en werkt met haar kunst, poëzie en klank om jou veiligheid en geborgenheid te geven door je te ondersteunen in wat jij nodig hebt op dat moment.

 

Beweeg met het water,
Laat je je dragen
of
uitdagen?

 

Stroom je met water?

 

Wil je drijven
of duiken?

Praktisch

Investering:

Omdat we ervan bewust zijn dat niet iedereen dezelfde bestedingsruimte heeft willen we je de mogelijkheid geven een bedrag te kiezen wat binnen jouw budget past.
Wij bieden daarvoor het kader aan van €18 tot €30.

Het laagste bedrag is dan bv voor studenten, deelnemers zonder betaalde baan of zzpers met nog maar weinig werk. Je kiest het hoogste bedrag is als je een zorgeloze financiële situatie zit. Dit maakt het mogelijk dat mensen met een laag budget ook deel kunnen nemen. Verder heb je de ruimte om een bedrag daartussen te kiezen.

Bij aanmelding graag vermelden voor welk bedrag je mee doet.

Wanneer je in aanmerking komt voor de meedoenregeling van de gemeente Tilburg is het mogelijk deze in te zetten.

 

Je investeert in het volgende:
– Een avond in intieme setting waar jij de ruimte krijgt om te Zijn.
– Krachtige oefeningen en bewegingen voor jouw lichaam, die
helpen om de energie te laten stromen.
– Muziek die perfect is afgestemd op het moment, waarbij de kracht
van de trillingen van instrumenten jou ondersteunen in jouw eigen
reis.
– Begeleiding van twee ervaren docenten je ondersteunen in jouw
reis.

 

Wij kijken er naar uit met jou op reis te gaan.

En zien je aanmelding tegemoet via email.

Locatie:

17 april

Movonne

Tournooistraat 7

Tilburg

 

De deurt gaat open om 19.30u

We starten om 19.45u

En het duurt tot 21.30u

Body of Water bestaat ook in een iets langere vorm, waarin we meer de diepte in gaan en waarin ook meer ruimte is om thema’s in onszelf aan te raken, om te delen, te ontdekken en te stromen. In 2020 zijn er een aantal middagen gepland op verschillende locaties.

Daarnaast staan er ook nog andere workshops en retraites gepland.

Kijk hier voor de agenda.