Qi in Verbinding

15-5-2021

Een dag waarin je echt verbinding maakt met je zelf, met je lichaam, je Zijn en de energiestroom die in je aanwezig is.

Vanuit daar gaan we in verbinding met de ander.  

Een dag om op een ontspannen manier in beweging te brengen wat bewogen mag worden.

Wat beweegt jou?

Met o.a Qi Gong, verschillende meditatievormen en dans.

Tijdens deze dag mogen we gebruik maken van de mooie meditatiezaal met bamboetuin van Het Zonnelicht.

Praktische informatie

Je bijdrage voor deze mini-retraite is:

Early bird

Aanmelden voor 15 april:  €85

Normal bird

Vanaf 15 april:  €95

Je kunt gebruik maken van de meedoenregeling van de gemeente Tilburg als je daarvoor in aanmerking komt.

Tijden:

De poort gaat open om 9.30u

Inloop tot 10.00u

Duurt tot ongeveer 16.00u

Tussendoor is er een potluck lunch.

Adres:

Het Zonnelicht

Lanciersstraat 90G Tilburg

Route

Ik wil je van harte welkom heten op deze mooie dag, voor meer informatie of jezelf aanmelden mag je me een mail sturen.

Reviews Qi in Beweging

Chantal, je workshop was geweldig. Na jaren aikido, aikijitsu en jiujitsu te hebben beoefend, was ik eindelijk in staat mijn Ki tot bepaalde hoogte te mogen sturen en te voelen. Waarschijnlijk was ik er nu pas klaar voor. En was je workshop het laatste stukje wat ik nodig had. De positieve energie die hierbij vrij kwam, heb ik nog dagen mogen voelen. Voor mij is je workshop een verrijking voor de weg die ik bewandel.
Frank Woestenberg
Ik vond de lichtheid terug in mij zelf. Het was zwaar en soms ook heel confronterend en emotioneel. Maar ik kwam er echt lichter van terug. Ik voelde hoeveel er pijn er zat. Maar dat het ook veel zwaarte weg nam. Dat ik letterlijk mezelf aan het genezen was. Daarna stopte de zwaarte en moeilijke mantra. Jij hebt dit zo prachtig mooi begeleid Chantal echt een hele diepe dankbaarheid daarvoor
Anoniem
Ik heb een ontzettend fijne en warme middag gehad waarna de 'afterglow' nog lang voelbaar was. Het samenbrengen van een prachtige groep, het begeleiden en verbinden is Chantals tweede natuur. Het was haar eerste workshop die ze op deze manier gaf, maar als ze dit niet gezegd zou hebben dan zou ik dat absoluut niet geraden hebben. De opbouw van de dag, de oefeningen en de meditatie, het klopte allemaal. Het ging heerlijk vloeiend en organisch. Ik kijk terug op een heerlijke dag waar ik echt heb gekregen waar ik voor kwam, een mooi cadeautje voor mezelf.
Marlou van Uden
Afgelopen zaterdag een workshop Qi in Beweging gevolgd, zeker een aanrader voor iedereen. Mooie, serene omgeving waar ik met behulp van Chantal haar lessen heerlijk kan ontspannen en onthaasten. Chantal bedankt voor deze leerzame ervaring.
Marian Maurits
Ik weet nu hoe ik meer van mijzelf kan houden. Dank je wel.
Anoniem

Kun je deze datum niet, maar wil je wel graag op de hoogte gehouden worden over andere activiteiten van Mana Gezondheidspraktijk of inspiratie bv rondom de seizoenen? Meldt je dan aan voor de nieuwsbrief. Dat doe je door een mail te sturen. Afmelden is heel makkelijk en kan onderaan iedere editie.