<style>.lazy{display:none}</style> Midzomer Ceremonie Tilburg
Midzomer Ceremonie 2022

Midzomer Ceremonie Tilburg

Midzomer Ceremonie in Tilburg. Deze middag vieren we de langste dag van het jaar. We vieren de start van de zomer, onszelf, elkaar, het leven!

Midzomer Ceremonie en mini retraite

Deze middag is in eerste instantie een viering voor jezelf. Kom lekker in je lijf en laat je energie weer stromen. We nemen ruimte om in je lijf te landen en je geest tot rust te brengen. Zo kom je heel dicht bij jezelf en in het hier en nu. Vanuit daar ontmoet je de ander. 

Tijdens deze Midzomer Ceremonie in Tilburg wordt een combinatie gemaakt van o.a.

  • Qi Gong
  • Yoga
  • Verschillende meditatie vormen
  • Energetisch lichaamswerk

We vieren de Midzomer

Deze mini retraite staat in het teken van de Midzomer. Zoals je al las, de langste dag, het begin van de zomer. 

De natuur staat in volle bloei en we ruiken de zoete geur van zomer met alle beloftes die daar bij horen. We willen naar buiten, zingen rond het vuur en dansen met blote voeten in het gras. Dat is het beeld van de Midzomer. Ook deze middag zullen we vieren dat we samen zijn, dat er zon en overvloed is.

Een warme en veilige sfeer

Deze middag wordt geleid door Chantal van Heumen. Zij zorgt voor een warme en veilie sfeer waarin je je gedragen kunt voelen. Je bent welkom zoals je bent en zoals het op dat moment voor je is. Ervaring met een van de onderdelen is niet belangrijk.

Praktisch

  • Datum

16 juni 2023

 

  • Tijd

De poort gaat open om 13.30u

Inloop tot 13.45u

Duurt tot ongeveer 17.30u

Tussendoor is er een pauze waarin gezorgd wordt voor biologische thee en een vegetarische versnapering.

 

  • Meedoenregeling

Kom je in aanmerking voor de meedoenregeling van de gemeente Tilburg dan kun je daar gebruik van maken. Gebruik dan het contactformulier i.p.v. de ticketlink.

 

  • Locatie

Het Zonnelicht.

Lanciersstraat 90G

Tilburg

Contactformulier Ceremonie en Mana

Voor contact of het aanmelden voor de nieuwsbrief. Hiermee ontvang je de laatste updates, interessante aanbiedingen of inspiratie.

Chantal, je workshop was geweldig. Na jaren aikido, aikijitsu en jiujitsu te hebben beoefend, was ik eindelijk in staat mijn Ki tot bepaalde hoogte te mogen sturen en te voelen. Waarschijnlijk was ik er nu pas klaar voor. En was je workshop het laatste stukje wat ik nodig had. De positieve energie die hierbij vrij kwam, heb ik nog dagen mogen voelen. Voor mij is je workshop een verrijking voor de weg die ik bewandel.”
Midzomer ceremonie Brabant
Frank Woestenberg
Met (voor mij) ogenschijnlijk makkelijke oefeningen trad ik een diepe wereld binnen. Namasté.
Midzomer ceremonie Brabant
Korinne
Ik heb een ontzettend fijne en warme middag gehad waarna de ‘afterglow’ nog lang voelbaar was. Het samenbrengen van een prachtige groep, het begeleiden en verbinden is Chantals tweede natuur. De opbouw van de dag, de oefeningen en de meditatie, het klopte allemaal. Het ging heerlijk vloeiend en organisch. Ik kijk terug op een heerlijke dag waar ik echt heb gekregen waar ik voor kwam, een mooi cadeautje voor mezelf.
Midzomer ceremonie Brabant
Marlou van Uden

Het event is te volgen op facebook mocht je vrienden of vriendinnen uit willen nodigen.