<style>.lazy{display:none}</style> Midwinter Ceremonie - MANA Gezondheidspraktijk en massage Tilburg

Midwinter Ceremonie

Midwinter Ceremonie Tilburg. Welkom bij deze mini retraite waarbij we samen stil staan bij de donkerste dagen van het jaar. En de overgang vieren van donker naar licht.

Midwinter de donkerste tijd van het jaar

Tijdens de Midwinter Ceremonie heten we vanuit het donker het licht welkom. Dit zijn de donkerste dagen van het jaar. De ene keer geniet je enorm van de donkere dagen, de sfeer en het delen. Maar tijdens deze periode wordt je ook uitgenodigd het licht uit jezelf te halen. Soms vraagt dat om wat ondersteuning, inspiratie. Deze middag is om je daaraan te herinneren. We zetten een sfeer van warmte en samen genieten neer.

Laat je inspireren tijdens deze midwinter ceremonie

Samen herinneren we ons aan die innerlijke kracht die altijd aanwezig is. Om zo naar de lente toe te gaan. Welke kracht en intentie wil jij meenemen en verder uitbouwen naar de lente toe? De lente is de tijd van groei en bloei en zal dit weer verder meenemen.

Een vloeiende beweging tijdens deze ceremonie

Tijdens de retraites van Mana Gezondheidspraktijk ontstaat er een vloeiende beweging tussen in en uitademen. Tussen beweging en stilte, tussen delen en bij jezelf zijn. De verschillende onderdelen die bij de retraites van Mana Gezondheidspraktijk aan bod kunnen komen zijn Qi Gong, yoga, lichaamswerk, massage, verschillende meditatievormen, dans, massage, oefeningen voor innerlijk inzicht en delen. Laat je verrassen en geef je over aan deze mooie middag. om zo geinspireerd de winter in te gaan. Want ook al worden de dagen langer, de winter gaat nog maar net beginnen.

 

Een ceremonie op een bijzondere locatie

Een midwinter op een bijzondere locatie in Tilburg. Deze middag ben je welkom bij Het Zonnelicht in Tilburg. Dit een werlijke oase in de binnenstad. Deze ruimte ademt rust en schoonheid uit. Zowel de meditatiezaal, het theehuis en de mooie Japanse tuins taat tot onze beschikking. Kom je mee genieten op deze plek?

Voor wie is deze midwinter ceremonie?

Voor iedereen die met de kracht van de winter wil werken, samen wil zijn en delen in deze donkere periode. Stil wil zijn en handvatten voor thuis wil krijgen hoe je met deze donkere periode om kunt gaan. Voor iedereen die ontspanning zoekt of op een ontspannen manier samen wil zijn. Ervaring met een van de onderelen is niet belangrijk.

Praktisch

Datum 

16-12-2023

 

Tijd

De poort gaat open om 13.30u

Inloop tot 13.45u

Duurt tot 17.30u

Tussendoor is er een pauze waarin gezorgd wordt voor biologische thee en een vegetarische versnapering.

 

Locatie

Het Zonnelicht.

Lanciersstraat 90G

Tilburg

Over de organisator

Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk organiseert inmiddels al een aantal jaarkorte en lange retraites. Vaak zijn deze geïnspireerd door de energie van de seizoenen.

Centraal bij deze ceremonies en retraites staat de verbinding met jezelf, elkaar, het leven. Het is het afstemmen en in beweging brengen van energie wat ervoor zorgt dat het inspirerende pareltjes in je jaar zijn.

Chantal zorgt tijdens de retraites voor een warme en veilige setting waarin je welkom bent, precies zoals je op dat moment bent. 

In het menu kun je meer lezen over haar achtergrond of ervaringen van deelnemers die je bij retraites zijn voor gegaan.

Van harte welkom!