<style>.lazy{display:none}</style> Lente Retraite Tilburg
Lente mini-retraite Tilburg

Lente Retraite Tilburg

Lente Retraite Tilburg is een heerlijke middag om te landen in je lijf en je energie op te frissen. Een ontspannen middag waarin rust en beweging centraal staan. In een warme sfeer kom je tot verstilling en breng je je energie in beweging.

De lente hoort bij het element hout. Het is de energie van groei en flexibiliteit. Wanneer er nog vastzittende energie is na de afgelopen winter is dit de tijd om deze in beweging te brengen. Deze retraite zal je daar zeker bij ondersteunen.

 

Een flow beweging tijdens de retaite

Door de zachte vloeiende oefeningen van Qi Gong kom je in beweging, in de ruimte, in de groep, in jezelf. Het is een fijne manier om te landen in je lichaam, stevig met beide benen op de grond. Door middel van deze ontspannen oefeningen en de oefeningen die we verder ook zullen doen ga je de energie in en om je lichaam waarnemen. De meesten ervaren dit als een zachte warme aanwezigheid. 

De retraites van Mana Gezondheidspraktijk zijn als een flow door beweging en stilte. Onderdelen die aan bod kunnen komen naast qi Gong zijn onder andere Yin Yoga, verschillende meditatievormen en energetisch lichaamswerk.

Een mini-retraite in verbinding

Deze lente retraite is ingericht om lekker bij jezelf te zijn, om een diepe ontspanning op te roepen en om de energie heerlijk te laten stromen. Alsook om deze rust in de verbinding met anderen te ervaren.

Er is ruimte om stil te zijn, om te delen en vooral te ervaren. Ervaring met een van de onderdelen is niet belangrijk.

Een lente mini-retraite van Mana

Deze lente mini-retraite Tilburg wordt gefaciliteerd door Chantal van Heumen. Chantal is eigenaresse van Mana Gezondheidspraktijk.  Zij heeft door haar studie in de Traditionele Chinese Geneeskunde, Tui Na massage, Qi Gong, Tai Chi en haar studie op het moment in het Tibetaans Boedhisme, veel ervaring met lichaamswerk en meditatie. Chantal zorgt voor een veilige en warme setting waarin je precies welkom bent zoals het op dat moment is.

Volg deze link als je reviews van voorgangers wilt lezen.

Een bijzondere retraite locatie

Tijdens deze lente mini-retraite zijn we welkom op een bijzondere locatie. Een werkelijke oase in de binnenstad van Tilburg. Een tempeltje in een Japanse tuin verborgen verstopt in de stad. Een plek om tot rust te komen en perfect voor deze middag.

Praktische informatie voor de lente retraite

Datum

06-04-2024

 

Tijd:

De poort gaat open om 13.30u

Inloop tot 13.45u

Duurt tot 17.30u

Tussendoor is er een pauze waarin gezorgd wordt voor biologische thee en een vegetarische versnapering.

 

Meedoenregeling

Je kunt gebruik maken van de meedoenregeling van de gemeente Tilburg als je daarvoor in aanmerking komt. Gebruik daarvoor het contactformulier i.p.v. de ticketlink.

 

Locatie:

Het Zonnelicht

Lanciersstraat 90G

Tilburg

Contact formulier voor de Lente Retraite Tilburg en meer

Voor aanmelden via de meedoenregeling kun je dit formulier gebruiken.

Daarnaast kun je dit formulier ook gebruiken wanneer je wil aanmelden voor de nieuwsbrief. Hierin worden de laatste updates gedeeld alsook informatie, aanbiedingen en inspiratie.