Cursussen en Workshops

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de betreffende workshop.

Workshops

5 dec 2019 

Deze avond nemen Elise van Meene en ik je mee op een reis van beweging en klank. En vooral ook een reis in onszelf.

Met Qi Gong, meditatie in beweging, live muziek en soundbath.

22 December 2019

Op deze kortste dag van het jaar vieren we de overgang van donker naar licht. Deze middag besteden we aandacht aan de stilte van de winter en het ontsteken van het licht in onszelf

Met Qi Gong, geleide meditatie en meditatie in beweging.

18 januari 2020

Deze middag kun je zien als een mini-retraite waarin we veel aandacht besteden aan de energiehuishouding in en om je lijf.  We maken kennis met de de energiestroom in en om je. Bijvoorbeeld door verschillende Qi Gong oefeningen, maar ook door lichaamswerk, meditatie en meditatie in beweging. 

Body of Water

Een aantal middagen in 2020

Een aantal middagen door het jaar heen waarin Elise van Meene en ik je meenemen op een reis door beweging, klank en stilte.

Met o.a. Qi Gong, meditatie in beweging, live muziek en soundbath.

 

22 februari 2020

We zullen deze middag de tijd nemen voor het oude wat jij nog achter je wil laten. Daarnaast zullen we ons richten op dat wat jij in je leven uit wil nodigen, wil versterken.

We zullen verschillende oefeningen doen die je hierbij helpen en voor mooie en grote inzichten zullen zorgen. De oefeningen zullen je helpen te verbinden met je kern, met dat in jou wat onaangetast en altijd stralend is.

In de nabije toekomst

Op het moment is er nog van alles in ontwikkeling. Er zitten meer workshops in het vat, wachtend op het juiste moment om te rijpen en naar buiten te brengen. Ook komt er een retraite aan in het voorjaar.

Dus ben je nieuwsgierig naar meer, hou dan deze pagina goed in de gaten. Ook op facebook hou ik veel up tot date.

Daarnaast mag je me mailen als je via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden voor inspiratie en activiteiten!

Chantal, je workshop was geweldig. Na jaren aikido, aikijitsu en jiujitsu te hebben beoefend, was ik eindelijk in staat mijn Ki tot bepaalde hoogte te mogen sturen en te voelen. Waarschijnlijk was ik er nu pas klaar voor. En was je workshop het laatste stukje wat ik nodig had. De positieve energie die hierbij vrij kwam, heb ik nog dagen mogen voelen. Voor mij is je workshop een verrijking voor de weg die ik bewandel.”
workshop
Frank Woestenberg
Afgelopen zaterdag een workshop Qi Gong gevolgd, zeker een aanrader voor iedereen. Mooie, serene omgeving waar ik met behulp van Chantal haar lessen heerlijk kan ontspannen en onthaasten. Chantal bedankt voor deze leerzame ervaring.
workshop
Marian Maurits
Ik heb een ontzettend fijne en warme middag gehad waarna de ‘afterglow’ nog lang voelbaar was. Het samenbrengen van een prachtige groep, het begeleiden en verbinden is Chantals tweede natuur. Het was haar eerste workshop die ze op deze manier gaf, maar als ze dit niet gezegd zou hebben dan zou ik dat absoluut niet geraden hebben. De opbouw van de dag, de oefeningen en de meditatie, het klopte allemaal. Het ging heerlijk vloeiend en organisch. Ik kijk terug op een heerlijke dag waar ik echt heb gekregen waar ik voor kwam, een mooi cadeautje voor mezelf.
workshop
Marlou van Uden
Designer

Wil je zelf graag iets organiseren en ben je nieuwsgierig naar een samenwerking, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Daarnaast kun je bij Mana Gezondheidspratijk ook terecht voor massage, therapie en wekelijkse Qi Gong lessen.

Massage

Therapie

Qi Gong

Oorkaars