Body Mind uurtje Tilburg scaled

Body Mind uurtje Tilburg

Body Mind uurtje Tilburg is een wekelijkse les die past in een gezonde levensstijl. Een gezonde Body en Mind vraagt om een goede balans tussen zowel ontspanning als inspanning. Yin en yang. Tijdens dit wekelijkse uurtje voor je Body en Mind komen beide aspecten aan bod.

We maken een afwisseling van oefeningen die je helpen ontspannen alsook om je sterker te maken. Zowel oefeningen om lekker in je lijf te komen als het meer eigen maken van meditatie.

Wat gaan we doen tijdens het Body Mind uurtje?

Tijdens het Body / Mind – uurtje komen onder andere aan bod:
Zo zal de ene les meer op het activeren van het lijf, Body, gericht zijn. Terwijl andere les meer om meditatie en het innerlijk zal gaan, dus de Mind.
Daarnaast kan er tijdens de les ook een mooie flow tussen beide gemaakt worden. Kortom een mooie overgang met aandacht voor zowel body als mind.
 

Tijdens dit uurtje komt het lichaam in beweging terwijl de mind tot rust komt

 
Ervaring heeft me geleerd dat juist de combinatie heel fijn is. Aan de ene kant het openen van het lijf. Waardoor spanning kan oplossen en daarnaast gewerkt wordt aan een rechte houding. Alsook het meer uit de mind en meer in de body te komen. Tijdens de fysieke oefeningen kunnen we ons aan de ene kant richten op het sterker maken van het lijf. Maar aan de andere kant kan dit ook een meditatie in beweging zijn. Waarna we gaan zitten.
Op de manier is de mind dan al wat meer tot rust gebracht. Met als resultaat dat hij minder snel aanhaakt aan gedachtes. 
 

Thuis beoefenen

Vaak is er de wens om ook thuis te beoefenen. Wanneer je wil kunnen we samen kijken hoe jij dit in je leven in kunt passen. Om op deze manier meer balans in je leven te creëren alsook een gezond ritme.
 

Bijzondere locatie voor dit uurtje in Tilburg

Bij deze nodig ik je uit voor dit uurtje voor je Body en Mind op een ontzettend mooie locatie in Tilburg. Namelijk een oase in de binnenstad, Het Zonnelicht.
Daar hebben we de meditatiezaal tot onze beschikking. Daarnaast kunnen ook gebruik maken van de mooie Japanse tuin.
 
Body-Mind-uurtje-Tilburg-mindfulness
Body-Mind-uurtje-Tilburg-qi-gong-meditatie-in-beweging
Body Mind uurtje Tilburg buiten les Mana
Body en mind uurtje Tilburg meditatie cirkel

Praktische informatie over het Body Mind uurtje

  • Dag en tijd:

Wil je het volledige rooster inzien? Daarvoor ga je naar de pagina Qi Gong klik daarvoor hier.

 

  • Adres:

Het Zonnelicht

Lanciersstraat 90G, Tilburg

 

  • Aanmelden 

Wil je je aanmelden dat kan door een mail te sturen naar dit adres:

chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl