Healing Qi

Kom in de stilte en ervaar hoe heerlijk het is wanneer je energie vrij kan stromen.

Vrij van blokkades en belemmerende gedachten.

Aan deze retraite kun je deelnemen vanuit je eigen huiskamer. Het is een dag voor jezelf die bij draagt aan hoe jij nu in het leven staat. Waarin je ervaart hoe je je voor je voor je gezondheid en energiehuishouding kunt zorgen. We zullen merken dat we op afstand toch met elkaar verbonden zijn. Het is vooral een ontspannen dag waarin je wordt uitgenodigd lekker in het Nu te verkeren en de energie in lichaam en geest in beweging te brengen. Er wordt vanuit een veilige en warme setting een plek gecreëerd om je energie te transformeren en je te verbinden met die vrije staat van zijn die in alles aanwezig is.

Er zullen deze dag onder andere oefeningen aan bod komen vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. De verschillende oefeningen hebben effect op zowel het fysieke, het emotionele en het energetische aspect. Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn Qi Gong, lichaamswerk, verschillende meditatievormen en innerlijk werk. Het wordt geen dag van zitten en luisteren, maar er wordt gezorgd voor een aangename en ontspannen afwisseling van de onderdelen.

De dag wordt georganiseerd door Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk. De praktijk vindt zijn basis in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Chantal laat zich inspireren door alles wat op haar pad komt. Dat is vooral een pad van onderzoeken, stilte en vrijheid.

Locatie en tijden

Aan de workshop kun je alleen of met zijn tweeën vanuit je eigen huiskamer deelnemen via een Zoom verbinding.

De dag vindt plaats op zaterdag 16 mei
van 10.00u tot 16.00u

Dagindeling:
10.00u – 12.00u 1e blok
12.00u – 13.00u luchpauze
13.00u – 16.00u 2e blok (hierin vindt ook een pauze van ongeveer 20 min plaats)

Investering

De investering is €50


Meldt je je met zijn tweeën aan dan betaal je samen €90
(ook als je niet vanuit dezelfde huiskamer deel neemt)


Het is mogelijk om de meedoenregeling van de gemeente Tilburg in te zetten.

Door de situatie die nu gaande is in de wereld heeft niet iedereen voldoende inkomen om rond te komen. Is het financiële stuk op dit moment een probleem voor je, maar heb je echt interesse om deel te nemen, stuur mij dan een mail, misschien kunnen we daar iets op vinden. 

Aanmelden

Ik zie je aanmelding of eventuele vragen tegemoet via:

chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl

Aanmelden graag op tijd zodat we ruimte hebben de zoomverbinding in de dagen ervoor te installeren.

Er is een maximum van 10 deelnemers.

Ervaringen van deelnemers na een soortgelijke workshop:

Chantal, je workshop was geweldig. Na jaren aikido, aikijitsu en jiujitsu te hebben beoefend, was ik eindelijk in staat mijn Ki tot bepaalde hoogte te mogen sturen en te voelen. Waarschijnlijk was ik er nu pas klaar voor. En was je workshop het laatste stukje wat ik nodig had. De positieve energie die hierbij vrij kwam, heb ik nog dagen mogen voelen. Voor mij is je workshop een verrijking voor de weg die ik bewandel.”
Frank Woestenberg
Met (voor mij) ogenschijnlijk makkelijke oefeningen trad ik een diepe wereld binnen.
Korinne
Je hebt een hele fijne energie in hoe je de workshop geeft, werkte heel goed voor mij. Heel fijn deze voor mij nog onbekende oefeningen te ervaren, heel bijzonder. Ik kom zeker naar een volgend evenement van je. Ga zo door.
Lynn Vughts
Ik weet nu hoe ik beter van mezelf kan houden.
Anoniem

Klik hier voor meer reviews of lees ze ook bij de andere evenementen.

Sfeerimpressie van vorige workshops

Misschien te gebruiken als inspiratie om een Sacred Space in je eigen huiskamer te creëren voor deze dag.

Je kunt bij Mana Gezondheidspraktijk ook terecht voor: